בוגרי החוג

החוג פתח את התוכנית לתואר ראשון בתקשורת ב-1994 ואת התוכנית לתואר שני ב-2001. התוכנית לתואר שלישי נפתחה ב-2007. בוגרות ובוגרי התוכניות השונות משמשים בתפקידים מגוונים בשדה התקשורת ובשדות משיקים במגזר הפרטי, במגזר הציבורי ובאקדמיה. בדף זה תוכלו להתרשם מההישגים הרבים של מבחר מבוגרי החוג. אם אתם מבוגרינו - נשמח אם תשלחו לנו מייל עם פרטי קשר!

דובי ארמה

בוגר ב.א., מחזור 2008

עורך תוכן ומלהק במגוון תכניות טלוויזיה. בין היתר: "הישרדות", "סופר נני", "היפה והחנון", "עד סוף העולם", "בוס בהסוואה", "פרויקט הלהקה", "טריני וסוזנה", "דייט בחשיכה", "רוקדים עם כוכבים" ועוד.

דפנה גולד מלכיאור

בוגרת ב.א., מחזור 1998

בוגרת BA בתקשורת ו- MA בחקר סכסוכים, בעלת "JustWrite תכנים ורעיונות" - עסק ליצירת וניהול תוכן, במסגרתו תופעל אתר האינטרנט של המרכז הרפואי "שערי צדק" בירושלים. כיום משווקת את Anyclip - סטארט אפ ירושלמי של קרן הון הסיכון JVP. בעבר עסקה במגוון תפקידי דוברות וקשרי חוץ, לרבות בטכניון, במרכז הרפואי שערי צדק, במכון הישראלי לדמוקרטיה, במכון ברוקדייל, ובימק"א.

קרין גורן

בוגרת ב.א., מחזור 1997

בוגרת מחזור ה- BA הראשון של החוג, ששילבה בין אהבתה למתוקים לבין עולם התקשורת, וכיום הינה קונדיטורית, מפתחת מתכונים מתוקים, מחברת ספרים ומגישת תכניות אפייה בטלוויזיה.
בעבר הייתה מנהלת אדמיניסטרטיבית ב-Intel, ועסקה בתכנות web.

עידו הדרי

בוגר ב.א., מחזור 2001

כיום דובר מכבי שירותי בריאות וממונה על קשרי הממשל, כיהן במשך מספר שנים במקביל גם כמנכ"ל עמותת ידידי מכבי. בעבר כיהן כדובר משרד הבריאות ויועץ תקשורת לשר הבריאות, והיה דובר ומנהל ענף קשרי ציבור בבית החולים לגליל המערבי בנהרייה. בעל תואר ראשון בתקשורת ומדעי המדינה, תואר שני בתקשורת ותואר שני נוסף במנהל עסקים.

עלא חליחל

בוגר ב.א., מחזור 2002

סופר (סיפורים לעת מוצא, יחסי הסודיים עם קרלה ברוני, ועוד), תסריטאי (לפאתי חומוס קדימה, ירושה, ועוד), ומחזאי (החייל המסור בהחלט, שוקראן, ועוד) זוכה פרסים. בעבר עסק בתחום העיתונות הערבית בישראל, כעורך ומייסד מגזין התרבות "תרפזיון" והשבועון "אל-מדינה", וכעורך ראשי של השבועון הפוליטי "פסל אל-מקאל". משמש היום כעורך ראשי לאתר התרבות בערבית "קדיתא.נט".

אמיר ירחי

בוגר ב.א., מחזור 2001 ובוגר מ.א., מחזור 2004

כיום מנכ"ל עמותת ידידי המרכז הרפואי לגליל המערבי בנהריה, הממונה על פיתוח משאבים, גיוס תרומות לבית החולים, והובלת פרויקטים בתחומי שיווק, מיתוג ויחסי ציבור עבור בית החולים והעמותה. עם סיום לימודי ה-MA הועסק בסוכנות היהודית כדובר אזור צפון, ובהמשך כדובר אזור ישראל. במסגרת הסוכנות היהודית יצא לשליחות בארה"ב, ועסק בהסברה, מיתוג ושיווק ישראל. נשוי לד"ר מורן ירחי, גם כן בוגרת החוג, וכיום חברת סגל במרכז הבינתחומי הרצליה.

מירית כהן

בוגרת ב.א., מחזור 2001 ובוגרת מ.א., מחזור 2003

כיום מנהלת אגף הדוברות ויחסי הציבור של חברת הלווין yes, בעברה הייתה דוברת קבוצת שטראוס, כיהנה כראש מערך תקשורת והסברה של ישראל באו"ם, והייתה יועצת תקשורת בכירה בתחום מאבקים ומשברים במשרד ייעוץ התקשורת רימון - כהן. בעלת תואר ראשון ותואר שני בתקשורת מהחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה, ומרצה בחוג לתואר שני בתקשורת.

ארן ליביו

בוגר מ.א., מחזור 2005

מרצה בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה. השלים את לימודי הדוקטורט בבית הספר אננברג לתקשורת באוניברסיטת פנסילבניה. עוסק בחקר שיח, תקשורת ומרחב, תקשורת ומחאה, לאומיות, אזרחות ומיליטריזם.

יריב צפתי

בוגר ב.א., מחזור 1997

פרופסור חבר בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה. השלים את לימודי הדוקטורט בבית הספר אננברג לתקשורת באוניברסיטת פנסילבניה. חוקר תקשורת פוליטית, אמון בתקשורת ואת השפעות התקשורת.